ပိုင်ရှင်လမ်းညွှန်

LINE ချိတ်ဆက်ခြင်း

LINE သည် သင်ကိုယ်တိုင်ဖန်တီးထိန်းချုပ်သော Official Account ကို ချိတ်ဆက်သည်။ စတင်ဆက်တင်ဝန်းချ်ဇက်က လမ်းညွှန်ပြီး တန်ဖိုးနှစ်ခုကူးထည့်ခြင်းဖြင့် ပြီးဆုံးသည် — လုပ်ငန်းအဓိကအပိုင်းများသည် LINE ၏ကိုယ်ပိုင် ကွန်ဆိုးလ်များတွင်ဖြစ်ပြီး ချိတ်ဆက်မှုသည် ထိုနောက် ဝန်းချ်ဇက်တွင် ပြီးမြောက်သည်။

Official Account စတင်တည်ဆောက်ခြင်း

LINE Official Account တစ်ခု ဖန်တီးပြီး သင်ကြိုက်နှစ်သက်သည့် အမည်တစ်ခုဖြင့် LINE ၏ အကောင့်ဖန်တီးခြင်းလုပ်ငန်းစဉ်ကို ပြီးမြောက်အောင်လုပ်ပါ။ ထို့နောက် LINE Official Account Manager ကိုဖွင့်ပြီး Messaging API ဆက်တင်များသို့ သွားပြီး Messaging API ကို ဖွင့်ပါ။

ပြီးသောအခါ ချန်နယ်သည် LINE Developers Console တွင် ပေါ်လာသည်။ အခြေခံဆက်တင်များမှ Channel Secret ကို ကူးယူပြီး Messaging API tab မှ ကြာရှည်တည်တံ့သော Channel Access Token ကို ထုတ်ပါ၊ ထို့နောက် နှစ်ခုစလုံးကို ဝန်းချ်ဇက်ထဲသို့ ကူးထည့်ပါက စစ်ဆေးပြီး အကောင့်ကို ချိတ်ဆက်ပေးသည်။

တန်ဖိုးတစ်တွဲ ငြင်းပယ်ခံရလျှင် များသောအားဖြင့် တစ်ခုသည် မှားသောစာမျက်နှာမှ ကူးယူထားခြင်း သို့မဟုတ် token မထုတ်ရသေးခြင်းကြောင့် ဖြစ်သည် — နှစ်ခုလုံးကို ပြန်ကူးယူကြည့်ခြင်းသည် ပထမဆုံး စမ်းသင့်သည့်အရာဖြစ်သည်။ Channel Secret နှင့် Channel Access Token သည် စတင်ဆက်တင်ဝန်းချ်ဇက်တွင်သာ ရှိသင့်ပြီး အခြားနေရာတွင် မရှိသင့်ပါ — ၎င်းတို့ကို သို့မဟုတ် အခြားမည်သည့် ဝန်ဆောင်မှုပေးသူ အထောက်အထားကိုမဆို ထုတ်ကုန်အထောက်အပံ့ စကားပြောခန်းသို့ လုံးဝမပို့ပါနှင့်။

LINE ကွန်ဆိုးလ်တွင်ရှိသော ဆက်တင်နှစ်ခု

ဆက်တင်နှစ်ခုသည် Yims.ai ပြောင်းလဲပေးနိုင်သည့် အပိုင်းပြင်ပတွင်ရှိပြီး တစ်ခုခုကို ကျော်လိုက်ပါက ရှုပ်ထွေးသောရလဒ်ကို ဖြစ်စေသည်။

ပိုင်ရှင်အသုံးပြုခွင့်

ပိုင်ရှင်အသုံးပြုခွင့်သည် အကောင့်ချိတ်ဆက်ခြင်းမှ သီးခြားအဆင့်ဖြစ်ပြီး ကုတ်တစ်ခုပို့ခြင်းဖြင့် အလုပ်လုပ်သည် — အခြားပလက်ဖောင်းများကဲ့သို့ LINE ၏ စကားပြောခန်းဖွင့်သည့်လင့်ခ်များတွင် ဝှက်ထားသောတန်ဖိုးတစ်ခု သယ်ဆောင်၍ မရနိုင်သောကြောင့် ဖြစ်သည်။ ဝန်းချ်ဇက်၏ ခလုတ်က ကုတ်ကို ရိုက်ထည့်ပြီးသား စကားပြောခန်းကို ဖွင့်ပေးသည် — သင် Send နှိပ်ရုံသာ လိုသည်။ ခလုတ်က စကားပြောခန်းကို မဖွင့်ပေးပါက အတွက် ကုတ်ကို စာသားရိုးရိုးအဖြစ်လည်း ပြသထားသည်။

ပြန်စာက ပိုင်ရှင်အသုံးပြုခွင့်ကို အတည်ပြုပြီး ဒက်ရှ်ဘုတ်လင့်ခ် ပါဝင်သည်။ ကုတ်သည် ခဏတိုင်းသာတည်ရှိပြီး တစ်ကြိမ်သာအသုံးပြု၍ ရသော်လည်း အကောင့်ကို ပြန်မချိတ်ဆက်ဘဲ အသစ်တစ်ခု ထုတ်နိုင်သည်။ ဖောက်သည်များသည် ဝန်းချ်ဇက်က မျှဝေရန် ပြသထားသော Official Account ၏ ကိုယ်ပိုင်လင့်ခ်မှတစ်ဆင့် သင့်လုပ်ငန်းကို ဆက်သွယ်ကြသည်။

ချိတ်ဆက်မှု ဖြတ်တောက်ခြင်း

LINE ချိတ်ဆက်မှုဖြတ်တောက်ခြင်းသည် အခြားချန်နယ်များနှင့် မတူပါ။ ၎င်းသည် Yims.ai ဖြေကြားခြင်းကို ရပ်တန့်စေသော်လည်း LINE ကိုယ်တိုင်က မက်ဆေ့ချ်ပို့ဆက်နေဆဲဖြစ်သည် — LINE က အက်ပလီကေးရှင်းတစ်ခုအား ၎င်းကို ပိတ်ခွင့်ပေးထားခြင်း မရှိပါ။ LINE ကို အမှန်တကယ် ရပ်တန့်စေရန် Messaging API ဆက်တင်များတွင် webhook ဆက်တင်ကို ကိုယ်တိုင်ပိတ်ပါ။ နောက်တွင် ပြန်ချိတ်ဆက်လိုပါက ထိုဆက်တင်ကို ပြန်ဖွင့်ပြီး ဒက်ရှ်ဘုတ်မှ ပြန်ချိတ်ဆက်ပါ။

အခြားလမ်းညွှန်များ

လမ်းညွှန်အားလုံး

စတင်ရန်

ဖောက်သည်တိုင်းကို သင့်ဧည့်ကြိုဝန်ထမ်း ပေးပါ။

သင့်နေရာကို မိနစ်အတွင်း ပြင်ဆင်ပြီး သင့်ဖောက်သည်များ နေ့စဉ်ဖွင့်နေကျ အက်ပ်များတွင် Yims.ai ကို ဖြေဆို၊ ကြိုတင်မှာ၊ ကျန်တာအားလုံး ဆောင်ရွက်စေပါ၊ သင့်အသံဖြင့်။

သင့်နေရာကို ပြင်ဆင်ပါ - ၃၀ ရက် အခမဲ့!ဘီတာ